T 053-4300000

Werken bij

Kom jij deel uitmaken van ons ondernemende en innovatieve team, waarbij jij bijdraagt aan de ontwikkeling van duurzame en kwalitatief hoogwaardige werkomgevingen?

Projectmanager Nieuwbouw

Ben je net (of bijna) afgestudeerd of heb je enkele jaren werkervaring en kun je niet wachten om jouw (theoretische) kennis in de vastgoedpraktijk te gaan toepassen? Lijkt het jou leuk om duurzame, hoogwaardige en gezonde werkomgevingen in Oost-Nederland te creëren en deze nieuwbouwprojecten te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
InvestX Projecten is een professionele, onafhankelijke, ondernemende en gedreven projectontwikkelaar met jarenlange expertise op het gebied van commercieel vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, beleggen, verhuren en beheren van hoogwaardig commercieel vastgoed en zijn hierdoor betrokken in de gehele vastgoedcyclus. Wij richten ons voornamelijk op vastgoedprojecten in Oost-Nederland met een uniek hoogwaardig, bouwtechnisch karakter en een eigentijdse, architectonische stijl.

Belangrijke aspecten vinden wij dat vastgoed kwalitatief en maatschappelijk waarde moet toevoegen doordat het past in een gebied en haar directe omgeving, duurzaam is en een bijdrage levert aan het werkplezier van gebruikers. Door hier vandaag goed over na te denken, zijn onze projecten relevant voor de toekomst en kunnen deze met trots worden doorgegeven aan de wereld van morgen.

Wat ga je doen?
Als projectmanager nieuwbouw ben jij het aanspreekpunt binnen het bouwteam vanaf start bouw tot en met de oplevering. Je bewaakt de voortgang en de planning, de kwaliteit en het budget van het project en je signaleert de risico’s. Daarnaast ben je oplossingsgericht, creatief, flexibel en denkt out-of-the-box om de beste resultaten te behalen.

Wat vragen wij van jou?

 • Een relevante HBO- of WO-opleiding
 • Vastgoed en/of een bouwkundige opleiding
 • Interesse in projectontwikkeling
 • Passie voor duurzame, kwalitatief hoogwaardige en gezonde werkomgevingen
 • Talent in samenwerken, planning en resultaatgericht werken
 • Een ondernemende instelling
 • Hard werken is bij ons de norm; geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift
 • Bij voorkeur woonachtig in Oost-Nederland en de bereidheid om te reizen

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende en afwisselende baan bij een professionele en ondernemende projectontwikkelaar met een sterke visie en ambitie
 • Een klein, hecht en betrokken team van gedreven professionals die samenwerken aan spraakmakende en duurzame projecten
 • Een prettige, persoonlijke en ondernemende werkomgeving
 • Een uitstekend salaris alsmede uitstekende secundaire voorwaarden
 • Een laptop, telefoon en indien nodig een auto van de zaak

Interesse?
Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel en stuur je CV met motivatie op naar Marieke Lutje Wagelaar | marieke@investx.nl. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een ondernemend en innovatief team die bijdraagt aan de ontwikkeling van duurzame en kwalitatief hoogwaardige werkomgevingen.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Marieke Lutje Wagelaar (+31622952245 | marieke@investx.nl). Kijk ook eens op onze Linkedin pagina. 

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit één of meerdere gesprekken. Wij kijken ernaar uit om jouw talent te verwelkomen en samen prachtige projecten te realiseren!

arrow

Recente projecten

Enschede centrum

Willem Wilminkplein 9-11
Enschede
arrow

Bedrijventerrein Josink Es (Josink Esweg)

Josink Esweg 29-31
Enschede
arrow

Bedrijventerrein Josink Es (Josink Kolkweg)

Josink Kolkweg 23
Enschede
arrow

Bedrijventerrein Westermaat Noord-Oost

Joseph Schumpeterstraat 10
Hengelo
arrow

Bedrijventerrein Westermaat Campus

Jan van Tinbergenstraat 172
Hengelo
arrow

Bedrijventerrein ‘T Lochter

Ernst Machstraat 6
Nijverdal
arrow

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze projecten of heeft u een vraag, neem dan contact op.