T 053-4300000

En dat is 3!

Deze maand starten de eerste werkzaamheden van de nieuwbouw voor Pohlcon/Jordahl.

Jordahl Benelux B.V. is als gerenommeerd bedrijf (en onderdeel van PohlCon) specialist in (kabel)draagsystemen en gevelverankeringen. Het nieuwe pand sluit straks perfect aan bij het imago van het bedrijf.

InvestX is als ontwikkelaar nauw betrokken bij de totstandkoming van deze bouwplannen. De focus op een goede locatie, hoge bouwkwaliteit en esthetische meerwaarde voor de omgeving komt bij dit project geweldig samen. pr8 architecten wist een prachtig ontwerp uit de pen te toveren en zorgde vervolgens voor de verdere uitwerking. MID advies en IJB Groep zijn verantwoordelijk voor de constructieve uitwerking van het geheel.

BWS Bouw is als aannemer in het bouwteam aangehaakt. Het is niet alleen het derde pand dat we bouwen op de Oosterveldsingel, maar ook het derde pand in opdracht van InvestX! En daar zijn we uiteraard trots op.

Het bedrijfspand zal zich onderscheiden door de open structuur van de gevel en een strak lijnenspel van aluminium composiet. Door toepassing van hoogwaardige materialen krijgt het gebouw een extra kwaliteitsimpuls.

Meer nieuws

Hoogste punt gevierd

Gisteren hebben wij met het team van Hardick bv – PTFE belts en Hardicraft, het bouwteam en onderaannemers

Welkom Partnerup

Fantastisch om te mogen mededelen dat wij Partnerup welkom mogen heten in een van onze kantoorgebouwen op bedrijventerrein

Projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u geïnteresseerd in onze projecten en wilt u meer informatie, neem dan contact op.