T 053-4300000

Over InvestX

InvestX is een onafhankelijke, ondernemende en gedreven vastgoedbelegger met jarenlange expertise op het gebied van commercieel vastgoed. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, investeren, verhuren en het beheren van commercieel vastgoed en zijn hierdoor betrokken in de gehele vastgoedcyclus.

Belangrijke aspecten vinden wij dat vastgoed waarde moet toevoegen doordat het past in een gebied en haar directe omgeving, duurzaam is en een bijdrage levert aan het werkplezier van gebruikers. Wij richten ons voornamelijk op vastgoedprojecten in Oost-Nederland met een uniek hoogwaardig, bouwtechnisch karakter en een eigentijdse, architectonische stijl.

Wij streven naar maximale duurzaamheid, omdat ook wij onze verantwoordelijkheid nemen en een bijdrage willen leveren aan de energietransitie. Daarnaast staan wij voor een hoogwaardige bouwkwaliteit en een gezonde werkomgeving, zodat gebruikers optimaal kunnen presteren, samenwerken en met plezier op hun werkplek zijn. Het bereiken van een optimaal eindresultaat kan alleen in nauwe samenwerking tussen alle partijen. InvestX is de verbindende schakel als het gaat om ontwikkelen, bouwen, investeren, verhuren, beheren en beleggen in commercieel vastgoed.

Twente kent onverminderd een sterk innovatief ondernemersklimaat

VG Visie is te gast bij vastgoedontwikkelaar en belegger InvestX Projecten B.V. in Hengelo. We zijn in gesprek met Marieke Lutje Wagelaar – Kuipers, Asset Manager. ‘Wij creëren en beheren innovatieve werkomgevingen voor de meest uiteenlopende ondernemers, die met elkaar gemeen hebben dat zij de voordelen zien van Twente.’

Lees het hele verhaal (PDF)

arrow

Recente projecten

Enschede centrum

Willem Wilminkplein 9-11
Enschede
arrow

Bedrijventerrein Josink Es (Josink Esweg)

Josink Esweg 29-31
Enschede
arrow

Bedrijventerrein Josink Es (Josink Kolkweg)

Josink Kolkweg 23
Enschede
arrow

Bedrijventerrein Westermaat Noord-Oost

Joseph Schumpeterstraat 10
Hengelo
arrow

Bedrijventerrein Westermaat Campus

Jan van Tinbergenstraat 172
Hengelo
arrow

Bedrijventerrein ‘T Lochter

Ernst Machstraat 6
Nijverdal
arrow

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wilt u meer informatie over onze projecten of heeft u een vraag, neem dan contact op.