T 053-4300000

Feestelijke opening INTR – Lemerij 10 Veldkamp Hengelo

Vandaag was het zover en heeft INTR officieel haar deuren geopend in hun nieuwe onderkomen aan de Lemerij 10 te Hengelo. De definitieve oplevering heeft begin mei jl. plaatsgevonden. In de tussentijd hebben de laatste inrichtingswerkzaamheden plaatsgevonden en mogen ze trots zijn op het eindresultaat! Gerard Gerrits, wethouder van de gemeente Hengelo, heeft de officiële opening verricht. Het was een gezellige middag waarbij veel klanten en leveranciers aanwezig waren om een kijkje te komen nemen.

INTR is een groothandel en levert vloeren, vloertechniek, raamdecoratie, horren, bedrijfskleding en beschermingsmiddelen aan professionals. Verspreid door heel Nederland heeft INTR 11 vestigingen en werken er in totaal circa 75 medewerkers. Sinds 2018 is INTR onderdeel van UZIN UTZ.

De nieuwbouwontwikkeling bevindt zich op een zichtlocatie op bedrijventerrein Westermaat De Veldkamp en is direct gelegen aan de A1 en A35. Gebruikers in de omgeving zijn onder andere Jonkman Coating, Bauhuaus, IKEA en Rational. Het is een hoogwaardig, duurzaam en onder architectuur ontwikkeld bedrijfs-/ en kantoorruimte. Naast INTR is Bizerba in het gebouw gevestigd. Wij wensen INTR heel veel werkplezier en goede zaken in hun nieuwe onderkomen.

Meer nieuws

Hoogste punt gevierd

Gisteren hebben wij met het team van Hardick bv – PTFE belts en Hardicraft, het bouwteam en onderaannemers

En dat is 3!

Deze maand starten de eerste werkzaamheden van de nieuwbouw voor Pohlcon/Jordahl. Jordahl Benelux B.V. is als gerenommeerd bedrijf

Welkom Partnerup

Fantastisch om te mogen mededelen dat wij Partnerup welkom mogen heten in een van onze kantoorgebouwen op bedrijventerrein

Projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u geïnteresseerd in onze projecten en wilt u meer informatie, neem dan contact op.