T 053-4300000

Nieuw onderkomen Jordahl Benelux

Wij zijn ontzettend blij dat wij Jordahl Benelux B.V. mogen verwelkomen op bedrijventerrein Oosterveld Gemeente Hengelo. Sinds de oprichting in 1907 is JORDAHL een vooraanstaand merk en marktleider, waar het gaat om verankeringstechniek. Jordahl Benelux B.V. is opgericht in 2012. Hun vakmanschap bestaat uit het geïntegreerd ontwerpen, engineeren, produceren en leveren van de beste oplossingen voor constructieve gevelverankeringsvraagstukken. Jordahl is samen met PUK, H-BAU Technik en PohlCon Solar GmbH & Co. KG, onderdeel van PohlCon GmbH Berlijn.

Jordahl Benelux B.V. gaat totaal circa 2.000 m2 bedrijfsruimte met kantoren, langjarig huren. Michiel Huisstede en Peter Geurts: dank voor de prettige gesprekken en contactmomenten. Wij hebben zin om samen met jullie de ontwikkeling en bouw verder vorm te gaan geven.

Dank aan Boers & Lem die de verhuur tot stand heeft gebracht en aan pr8 architecten voor het architectonische, markante en karakteristieke ontwerp.

Meer nieuws

Hoogste punt gevierd

Gisteren hebben wij met het team van Hardick bv – PTFE belts en Hardicraft, het bouwteam en onderaannemers

En dat is 3!

Deze maand starten de eerste werkzaamheden van de nieuwbouw voor Pohlcon/Jordahl. Jordahl Benelux B.V. is als gerenommeerd bedrijf

Welkom Partnerup

Fantastisch om te mogen mededelen dat wij Partnerup welkom mogen heten in een van onze kantoorgebouwen op bedrijventerrein

Projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u geïnteresseerd in onze projecten en wilt u meer informatie, neem dan contact op.